Bell Schedule

Main Schedule 2019 - 2020

MAIN CAMPUS

Start

End

Length

First Bell

8:25 

8:35 

   

Homeroom 8:35  8:45  10 minutes

Grab and Go 

8:45

8:50 

5 minutes

1st Period 8:55  9:45  50 minutes

2nd Period

9:50 

10:40 

50 minutes

3rd/4th  Block

10:45

12:40 

115 minutes

1st Lunch  

10:45 

11:10 

90 min instruction/

25 min lunch

2nd Lunch  

11:15 

11:40 

 

3rd Lunch  

11:45

12:10

4th Lunch   12:15 12:40

5th Period

12:45

1:35

50 minutes

6th Period

1:40

2:30

50 minutes

7th Period

2:35 

3:35 

60 minutes

       
EAST CAMPUS (Periods) 

Start

End

Length

1st Period

9:00 

9:40

40 minutes

2nd Period

9:55 

10:35

40 minutes

3rd Period/4th Block

10:50

12:05

75  minutes

4th Lunch

12:15  

  12:40    

 75 min instruction/

25 min lunch

5th Period

12:50

1:30

40 minutes

6th Period

1:45

2:25 

40 minutes

7th Period

2:40

3:35 

55 minutes

 

 

Contact Us
Boyd County High School (9-12)
14375 Lions Lane
Ashland, KY 41102
View Map & Directions
Phone: 606.928.7100
Fax: 606.928.1312